onsdag 20. oktober 2010

Lasagne

MIDDAG NR 2: Nedtur: Veldig lite hvit saus i følge oppskriften, så måtte lage tre ganger så mye, og i tillegg spe på med en raspet gulrot (fordi jeg brukte friske tomater og fersk brokkoli i stede for frossen..? som medførte mye væske)
Opptur: Skikkelig digg med en lasagne som var frisk og med rent kjøtt (fant ikke økologisk lykkelig gris, men godt var det uansett). Heldighvis fikk vi uventet besøk av Hans Magnus, så da ble det ikke så mye rester, men nok til middag i morgen!

Focaccia, fra samme kokebok (Gyldendals store kokebok fra 2002) passet perfekt til, og jeg tror det falt i smak hos både mann, sønn og svoger. Anbefaler Maldon salt på toppen, i stede for å blande vanlig salt i olivenolje...

Nok en vellykket middag!
(-neste gang lasagne står på menyen blir det med hjemmelaget pasta, måtte bare jukse litt i kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar