søndag 31. oktober 2010

Kalkun & klassefest

Lørdagsmorgen startet med baking av osteboller (s. 653) til frokost, etterfulgt av pariserloff (s.655), kalkunsteking (Kalkun fra Den stolte hane) og stuffing. En W aldorfsalat (s.115) skulle også produseres, men her kunne jeg bare ikke bruke oppskriften fra kokeboken, fordi den rett og slett ikke fristet... ?! - men skal lage den etter boken til nyttårsaften :)

Vi laget en fløtesaus med apelsinsmak på frihånd til kalkunen, men den ble veldig god til slutt!


Kledd for Halloween fest!

Ferdig fuggel på 6,4 kg!

Pariserloff! 

Kjøkken assistanse Hakan & Svetlana 


Marie, Kamilla & Svetlana


Dan & Svetlana


I tillegg Tzatziki (s.46) og Guacamole (laget av Svetlana, s. 45) som dipp for Crudités (salat av rå grønnsaker, s. 106)

Det ble et skikkelig godt kalkun måltid, en forsmak på nyttårsfesten, og rester i et par dager!

2 kommentarer:

  1. Hey, kvar er logikken? Skal du lage salaten på nyttårsafta "fordi den rett og slett ikke fristet... ?!" Det syns eg var dårleg timing. ;)

    Flott ungdom i fine kostymer, spesielt mexicaner'n!

    SvarSlett
  2. den er sikkert veldig god, men til nyttår kan jeg lange den etter boka, i tillegg til å lage favoritten min :)

    SvarSlett