Deilig nystekt loff...
-Og fortsatte med hjemmelaget majones. Her oppdaget jeg hvor mye smaken på oljen man bruker har å si for slutt resultatet, så i morgen skal jeg handle inn god kvalitets-olivenolje!
-Chèvre på ristet loff gratinert i ovnen og med honning på. -nammmm, veldig godt for dem som liker søtt:
Fransk omelett, laget med en noe spesiell teknikk der man rister på pannen fra man har helt egge-mixen opp i til den er ferdig stekt og flippes over:
Til slutt på søndagskvelden, sjokoladekake. Her irriterer det meg at det ikke står i selve oppskriften at smør og SUKKER piskes hvitt. Det står bare "smør piskes hvitt.."Dermed tok ikke jeg sukker i fra starte som man skal, og kaken fikk et brownies -preg! Blir skikkelig irritert på sånnt i oppskrifter!!
Hans Ulrik var ærlig og sa at han ikke likte den helt, mens svigerinne-Birgit som kom dumpende inn etter ruta si på TV-aksjonen synes den var veldig god...
I morgen står Hønsefrikase på menyen.
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettJeg lagde rundstykker i går: oppskrift fra 1970: 1 liter vann, 1 pk. gjær, litt sukker, ca 1 dl olje, salt og mel til passe deig. Nå er fryseren fylt
SvarSlettTusen takk for deilig loff med Chèvre!
SvarSlett