tirsdag 9. november 2010

Ratatouille

I kveld har vi kost oss med litt klassisk Ratatouille, men det er ikke å anbefale å lage dette som en middag i seg selv, slik det står i oppskriften. Passer godt som tilbehør til kjøtt, dersom man bare vil ta pasta eller ris til (eller Bulgur som vi hadde i dag) er det perfekt som en lunsj, men som middag er det litt kjipt!



Hadde det ikke vært for bulguren, som er en havrebasert "ris", hadde jeg gått rundt og vært sulten fremdeles... Bulgur var ukjent for meg frem til bare for noen dager siden! Vet ikke om det er sunt eller hvordan næringsinnhold er, i forhold til for eksempel ris, men jeg er litt hekta på bulgur nå merker jeg :)

1 kommentar:

  1. Bulgur er tingen, rettn og slett! Prøv å kok det som vanlig ris(gjerne md litt vegeta i) og tilsett litt tomatpure, voila!
    -hax

    SvarSlett