I dag skal det lages Ratatouille, på tide med et vegetarmåltid igjen i kveld:-)
Denne bloggen startet opp som et prosjekt der jeg skulle arbeide meg gjennom alle oppskriftene i Gyldendals store kokebok. Siden den gang har jeg blitt vegan-frelst og vil bruke bloggen videre til å spre det glade budskap og vise alle de herlige middagsrettene man kan lage uten å bruke animalske produkter. Håper du også kan bli inspirert til å lage mat på vegan-vis!
tirsdag 9. november 2010
Kumle, Kumpe, Klubb eller Raspeballer...
I går laget jeg Klubb (som vi kaller det), etter oppskrift på s. 204. Første gang jeg smakte klubb var etter jeg ble sammen med Tormod, som kommer fra Stryn, der dette er en slags nasjonalrett...! (jeg trodde raspeballer var det samme som oksetestikkler.., men det er en annen historie) -uansett, dette er et skikkelig digg måltid på kalde høst/vinter kvelder. Salt bacon/ flesk med MASSE sirup på! Servert med kålrotstappe, herlig!
I dag skal det lages Ratatouille, på tide med et vegetarmåltid igjen i kveld:-)
I dag skal det lages Ratatouille, på tide med et vegetarmåltid igjen i kveld:-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar