Til to personer:
- 2 gulerøtter
- 1 pastinakk (første gang for meg i dag- aldri hørt om denne grønnsaken før... selgeren på den lokale grønnsakssjappa lo litt av meg)
- En bit kålrot/kålrabi (oppdaget i dag at det er en og samme ting..?!) ca. 100 g.
- En liten purre
- 1 ss fransk sennep
- grønnsaksbuljong i 3 dl vann
- 3 selleristenger
- salt 1 krm+ pepper 1 krm (smakes til mot slutten av kokingen)
- En liten bunt timian
Kok opp vann med buljong, tilsett sennep og putt alle grønnsaksbitene opp i, unntatt sellerstenger, disse skal opp i gryta etter alt det andre har kokt i 10 min under lokk. Putt deretter selleristengene (i biter) opp i. Grovhakk timian og ha i gryta. kok i opptil 10 min.
Server med naturell yoghurt, med forskjellige opphakkede urter over, og brød. Jeg brukte Crème fraiche med litt timian, basilikum og persille: det var kjempe godt!
Åååh! Dette såg så godt ut!!
SvarSlettDen må vi prøve! Takk for oppskriften
SvarSlett