Nå er den ihvertfall tatt ut av frysen og det er ingen vei tilbake. I løpet av helgen blir det ovnsstekt tiur fra side 476.
Denne bloggen startet opp som et prosjekt der jeg skulle arbeide meg gjennom alle oppskriftene i Gyldendals store kokebok. Siden den gang har jeg blitt vegan-frelst og vil bruke bloggen videre til å spre det glade budskap og vise alle de herlige middagsrettene man kan lage uten å bruke animalske produkter. Håper du også kan bli inspirert til å lage mat på vegan-vis!
torsdag 10. februar 2011
Tiur
Den stakkars tiuren som har ligget i frysen siden før jul MÅ jeg snart gjøre noe med!!! Jeg har utsatt og utsatt, for det skal visst være litt av en dritt-jobb; napping, rensing, koking, innvoller... men i dag tror jeg den skal ut av frysen for tining i to dager.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar